Enquete

Uitwisselingsconcert

Beste harmonievrienden,

Wij hebben een bijeenkomst gehad over een eventueel uitwisselingsconcert voor dit jaar. Het voorstel is om een uitwisselingsconcert te organiseren met SOL (Stedelijk Orkest Lebuïnus) uit Deventer.
Om te achterhalen of jullie daar interesse in hebben, hebben wij een enquête samengesteld. Wij verzoeken jullie vriendelijk deze vóór 22 mei in te vullen. We kunnen pas beginnen met het uitwerken van een uitwisseling als we weten of er draagvlak is voor dit idee, dus het is voor ons van groot belang dat jullie de enquête invullen. Dit zal slechts een paar minuten van jullie tijd in beslag nemen.
De uitwisseling zal plaatsvinden op 27 oktober 2013. Het programma zal dag vullend zijn.

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête,
Alex, Gijs, Nick en Toke

Voor- en Achternaam: *
E-mailadres: *
Instrument: *
Bent u geinteresseerd in een uitwisselingsconcert?: *
Ja Nee

Zou u een eigen bijdrage willen leveren?: *
Ja Nee

Hoe hoog zou uw eigen bijdrage mogen zijn per uitwisselingsconcert (graag hele getallen)?: *
euro
Zou u uw partner mee willen nemen?: *

Overige opmerkingen:

Bedankt voor uw tijd

Bedankt dat u even het enquete formulier in heeft willen vullen.