Vrienden

Vrienden van de Harmonie

Wilt u ook iets betekenen voor onze harmonie? Dan kunt u zich aanmelden als vriend van de harmonie. Hiermee steunt u ons jaarlijks met een zelf te bepalen bedrag. Met dit bedrag kunnen wij onze activiteiten blijven organiseren maar ook de juiste lessen aan onze jeugd blijven geven.

Club van 100

Wij hebben tevens een club van 100 die ons een warm hart toe draagt. Wilt u zich ook bij deze club aansluiten dan kunt u onderstaand formulier invullen en wij zullen contact met u opnemen voor de juiste gegevens.

Eenmalige donatie

Ook kunt u naar ons natuurlijk een eenmalige donatie doen door een bedrag over te maken naar: NL05 RABO 0117 1051 55.

Flyer ontvangen?

Heeft u tijdens een van onze activiteiten een flyer ontvangen en wilt u deze afgeven aan een van onze leden? Dan kunt u dit doen bij een van de volgende adressen:

Hr. A. Verbeek
st. Jorisstraat 3, 5361 HC GRAVE

Mevr. M.A.W. van de Ven-Dekkers
De Quaylaan 59, 5361 KP GRAVE

Digitaal aanmelden

Naam *
E-mailadres *
Donateur Vriend van Harmonie
Club van 100

Bedankt

Bedankt dat u ons een warm hart toe draagt. Wij zullen contact met u opnemen i.v.m. de verdere informatie.