Nieuws


Bericht van de penningmeester

31-05-2018

Uw aandacht gevraagd voor de voorlopige eindstand donateursactie 2017. Daarnaast komt de rabobank Clubkas Campagne er weer aan waar we dit jaar weer aan deelnemen! Klik gauw op lees meer voor meer informatie. Voorlopige eindstand donateursactie 2017. 

Mede door hogere bijdragen van onze donateurs komt het ontvangen bedrag uit op het niveau van de afgelopen drie jaren. Toch missen wij de bijdrage van een aantal trouwe donateurs. Hebben zij de brief van oktober 2017 over het hoofd gezien? 
Omdat dit jaar de bezuiniging op de Gemeentelijke subsidie zijn intrede doet zal mede hierdoor de begroting 2018 sluiten met een negatief exploitatie resultaat. Daarom blijven uw bijdragen van harte welkom.

Rabobank Clubkas Campagne. 
We zijn inmiddels ingeschreven waardoor Harmonie Stad Grave deel neemt aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. 
-Leden van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke stemcode. 
-Van maandag 10 tot en met vrijdag 28 september 2018 brengen zij via de stemsite hun stem uit op de vereniging die zij een warm hart toe dragen.
-Ieder lid ontvangt vijf stemmen waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

*Als klant van de Rabobank ben je nog niet automatisch lid hetgeen vereist is om mee te stemmen. 
Op eenvoudige wijze kan het lidmaatschap worden aangevraagd via www.rabobank.nl/lvcm
Dat kan tot 31 juli 2018. 
Leden donateurs en vrienden van Harmonie Stad Grave informeer ieder in jullie omgeving over deze actie, iedere stem levert een bijdrage op voor onze vereniging.