Dirigent gezocht ter vervanging van Paul Souren

11-11-2017

In 2018 neemt onze harmonie afscheid van onze dirigent Dhr Paul Souren. Na 14 geweldige jaren zoeken wij een waardige opvolger voor Paul. Solliciteren kan via mail: sollicitatieHSG@gmail.com  Voor verdere uitleg lees de omschrijving

Het Harmonie orkest van Harmonie Stad Grave telt momenteel een kleine veertig muzikanten. De repetities worden gehouden op donderdagavond.

De vereniging omvat verder een studie-ensemble onder leiding van Nord Strik en een slagwerkgroeponder leiding van Ben van Kuppeveld.

Wij spelen momenteel op niveau 3e divisie. Wij richten ons op concerten, projecten, en rondgangen die veelal binnen de gemeenschap van Grave plaatsvinden.

Wij zoeken een persoon die door vakmanschap en bevlogenheid het beste uit de leden weet boven te halen en de verschillende geledingen en generaties binnen het orkest tot een harmonieus geheel weet te smeden.

Creativiteit, ambitie, plezier zijn belangrijke aandachtpunten, en vanzelfsprekend beschikt u over didactische, sociale en communicatieve vaardigheden.

U staat open voor constructief overleg met het bestuur, leden en dirigenten van het studie ensemble en de slagwerkgroep.

U beschikt ten minste over het diploma bachelor directie HAFA dan wel een opleiding van een vergelijkbaar niveau. De vergoeding wordt vastgesteld op basis van de tarieven zoals vastgesteld door de Bond van orkestdirigenten. Proefdirecties kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Spreekt de vacature u aan stuur dan een mail met uw motivatie en curriculum vitae naar:  sollicitatieHSG@gmail.com