Erelid Riet van Zwam overleden

26-02-2018

Het is met groot verdriet dat wij u in kennis stellen van het overlijden van ons erelid Mevrouw Riet van Zwam. Zij overleed onverwacht afgelopen zaterdag 24 februari. Voor talrijke Graafse verenigingen was zij een enorme steun.

In het bijzonder onze vereniging werd door haar geholpen als het ging om het beschikbaar stellen van repetitie ruimte en haar vaardigheden om onze kostuums te beheren en te verzorgen. Met grote dank werd door onze vereniging haar in 1989 het erelidmaatschap toegekend. De Harmonie was kind aan huis in het befaamde Oranje Hotel welke zij samen met haar echtgenoot runde. Ontelbare mooie, gezellige en muzikale momenten werden daar beleefd. Wij zijn Riet grote dank verschuldigd. Wij wensen haar familie en vrienden veel kracht toe om dit grote verlies te dragen.

Namens bestuur en leden van Harmonie Stad Grave
foto: Ed van Alem