Graafse muziek avond

18-06-2012

Graafse Muziek Avond 3e editie, op vrijdagavond 29 juni wordt weer super gezellig.

Na het succes van twee vorige edities is er vrijdagavond 29 juni a.s. een gezellige Graafse-Muziek-Avond in de feesttent op het Bekaf terrein te Grave. Van 21.00 uur tot 1.00 uur treden een scala van Graafse artiesten voor u op. De tent is geopend vanaf 20.30 uur en de entree is ook deze keer weer gratis!

Grote verassing is de deelname van Noémi Sarpe. Zij zong in het RTL programma de Voice Kids en nu dus voor eigen publiek. De 15 zangeressen van Popkoor Sparkle zijn ook weer van de partij. Muzikale alleskunners: Quirijn en Nienke van den Berk samen met Yvette Melskens en Jolanda Adams, voeren u op een ludieke manier terug in de tijd met de A-BAH Medley. En wat dacht u van Jeanny Gremmen die samen met Alène van Ras  enkele nummers voor het voetlicht brengt. Jeanny is werkzaam in verzorgingstehuis “Maaszicht” en laat zich nu van haar muzikale kant zien. Er treedt voorts een keur aan muzikanten voor u op: de Mertbloazers en Harmonie Stad Grave met ondersteuning van zangeres Lisette van Amstel. Frans van Steen en Albert van woerden begeleiden Fado zangeres Marleen van Steen. De afwisseling in muziekstijlen is daardoor wel heel bijzonder. Ook Smartlappenkoor Bekaf zingt mee en stelt de feesttent ter beschikking die is neergezet voor het op hande zijnde Smartlappenfestival. Presentatie van de avond is in handen van Frans Peters.

(De Graafse Muziek Avond wordt georganiseerd door Smartlappenkoor Bekaf, De Mertbloazers en Harmonie Stad Grave, de muzikanten doen belangeloos mee waardoor er geen entree geheven wordt. Voor informatie: Tom Schouten: 06-55567100)