Palazzo brandschade

03-05-2015

Donderdagavond 30 april zijn de aanwezige harmonieleden geïnformeerd over de toekomstige repetitielocatie voor de repetities van ons studie-ensemble en het groot Harmonieorkest. Want ondanks alle ellende rondom het verwoeste Palazzo Theater willen wij verder met onze 170 jarige vereniging. Om begrijpelijke redenen is gekozen voor Catharinahof.

Om de vereniging nu financieel te ondersteunen zou een uitbreiding van het aantal leden van de "Club van 100" zeer gewenst zijn. Daar zijn nu 60 leden, maar de ooit beoogde 100 leden hebben wij nooit kunnen bereiken.

Misschien nu wel? Mail naar bestuur@harmoniestadgrave.nl

Nieuwe donateurs zijn natuurlijk ook zeer welkom. U wordt dan betrokken als een vriend van de vereniging en ontvangt het verenigingsblad "Het Ruisende Vaandel"